Emmepi Jeklo d.o.o. je specializirano podjetje za posredovanje delovne sile s področja izdelave, montaže in varjenja kovinskih sestavnih delov. Pomemben segment našega poslovanja je tudi proizvodnja kovinskih izdelkov v lastnih industrijsko opremljenih prostorih.

Velik poudarek pri vseh procesih našega dela je namenjen kakovosti, ki je vodilo vsakega koraka v našem poslovanju. Zaradi dolgoletnih izkušenj in sodelovanja s priznanimi partnerji sodi naše podjetje med najuspešnejše v svojem segmentu.

Varovanje okolja po standardih OHSAS 18001 in ISO 14001

Kot eno izmed prednostnih nalog smo si postavili zmanjševanje vplivov na okolje in varovanje okolja. Svoj odnos do okolja, varnosti in zdravja pri delu neprestano izboljšujemo, kar potrjuje tudi delo po mednarodnih standardih Sistem ravnanja z okoljem – ISO 14001 in Sistem varnosti in zdravja pri delu OHSAS 18001.

Na tak način uvajamo nove tehnološke postopke, ki čim manj obremenjujejo okolje ter čim manj vplivajo na varnost in zdravje zaposlenih. Enako skrbno ravnamo tudi z vsemi energenti ter spremljamo racionalno rabo energije. Vseskozi spremljamo nastajanje odpadkov, emisije v ozračje in odpadne vode.

Najem delavcev

Najem naših zaposlenih omogoča pridobitev usposobljene delovne sile, prilagojeno potrebam in zahtevam posameznega projekta.

Najemi delavce
Najem delavcev

Postani del ekipe

Naši zaposleni so naša največja dobrina. Zavedamo se, da je lahko samo zadovoljen delavec, dober delavec.

Oddaj prošnjo
Postani del ekipe

Lastna proizvodnja kovinskih izdelkov

Industrijska dejavnost zahteva tudi posebno skrb za varnost in zdravje na delovnem mestu. Emmepi Jeklo pri izvajanju svoje dejavnosti dosledno upošteva zakonodajo s tega področja, predvsem pa visoke standarde varnosti in kakovosti na delovnem mestu.

Ogled proizvodnje